edirnefenlisesi

edirne fen lisesi öğrencileri platformu

eylül ayı planlarımız

Önümüzde yaklaşan malum gün beliriyor: geleneksel pilav günü(tamam itiraf ediyorum ben bu sene ilk kez katılıcam=).Bu sene ramazana denk gelmesinden ötürü saatte değişiklik olup olmadığını konusunda, okuldan bilgi alanımız var mı acaba? Muhtemel tarih 21Eylül Cuma.
Bunun yanısıra İstanbul'da bulunan arkadaşlarla bir iftar buluşması yapma planı var çoğumuzun aklında.Geçen seneki gibi yer:Sultanahmet..Zaman ve mekan konusunda bir uzlaşmaya burda varılabilinir sanıyorumki.

Bunu Yanıtla

REPLIES_TO_THIS_DISCUSSION

heykell

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

Aaa katılacağını bilmiyorduk doğrusu :) Hazırlıklara başlayalım biz o zaman ...
Bunu Yanıtla
icemer

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

öyle uzaktan uzaktan hazırlıklara başlanmak nasıl olaki heykellciğim?şöyle memleket toprağına bi ayak basmak,ayaklarımızın götürdüğü yere gitmek gerekmez mi? Hadi sen de ayarla da gel.Yapacak çok şey var..
Bunu Yanıtla
nlgn

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

abi nie şu okllları pilaw gnünden soora açmzlr yaa yazık diimi bize=(( e yol da uzun kalkp ankaradan gelsem 9 saati alıomş ztn daa ankaraya yeni gitmş olcaz:/
Bunu Yanıtla
ferhattznler

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

istersen onu soyle soralım bir lisenin pilav gunu neden universitelerin acildigi tarihte olur? kac kez gidebildik ki pilav gunumuze?
Bunu Yanıtla
Samet Ceylan

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

evet ya her sene ders kayıda geldi pilav günü, sadece 1 kez gidebildim ben. gerçi geçen sene pis gaza geldik ama son anda satılınca kudret tek başına gitti :D özür burdan tekrar
Bunu Yanıtla
Gürkan Sözer

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

Bu sene gene gelemiyorum arkadaşlar inşallah bi dahaki seneye patron izin verirse :P
Bunu Yanıtla

RSS Beslemesi - Bu tartışmaya abone ol

Üye Girişi:

Parolamı unuttum!

EFL Mania

heykell heykell tarafından Edirne Fen Lisesi öğrencileri arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yaratılmıştır.

EFL Mania © Sorun bildir | İletişim