edirnefenlisesi

edirne fen lisesi öğrencileri platformu

uzuun zaman sonra

evettt.. bir seneyi geçti efl den kopalı. ''bi kapağı atayım uni. ye dediğimiz wakitlerden yani..azizim özler misiniz,45dk aralarına sıkıştırdığımız voltaları, aydoğan aganın çayı eşliğinde günbatımını seyrederken etüt başlangıcı beklemeleri,ders çalışma başlığı altındaki etüt mabbetleri ve akabinde tv izleme telaşları..yatakhanede (ki bi sazımız eksikti : ) tavan yapan efkarlar.. Ve meriç'in bizle eşgüdümlü bitiptükenişleri ya da kabına sığamayışları...
tabii biraz yatılılık hayatına meğil vermemi hoş görün. 4x51x7x24 gibi bir işlemin sonucundaki saat verisi herşeyi anlatmaktadır kanımca.
neyse benim sözlerim burada son bulsun.onlar nasılsa usumdan öte meriç kenarında akmaya devam etmektedirler..

Bunu Yanıtla

REPLIES_TO_THIS_DISCUSSION

pelin

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

"özlüyorsa özlenen; özlemek güzeldir.. dönecekse beklenen, beklemek güzeldir, ve seviyorsa sevilen işte o herşeye bedeldir" die bir söz vardır. önemli olan o fotolara baktııında onları özlemek değil de, onlardan kalan hatıraları, yaşananları ve kazandığın dostlukları hatırlamak ve ne kadar azının gerçekten elinde kaldığını görmek değil midir??? şahsen ben eskileri özlemek yerine kaybettiklerim için üzülüyorum ve elimde kalanlara daha sıkı sarılmaya çalışıyorum, bare onlar beni bırakmasın onlar benden hiç kopmasın ve bir gün onları fotolarda görmek yerine, yanıma baktığımda onları görebileim die.. sen Meriç'i Efl'yi özlüyorsun da , acaba onlar seni ne kadar özlüyor ve ne kadar hatırlıyorlar seni bakalım...???
Bunu Yanıtla
Gürkan Sözer

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

Merhabalar arkadaşlar.
OO görüyorum ki yara taze daha. Üzülme 5 sene de geçse ne sen efl yi ne de efl seni unutabilir. İssan istese de kurtulamıyor yapışıyorlar resmen , ne askerde rahat var ne başka yerde. ÇAğdaş sözüm size :)

Gürkan Sözer
J. Komd. Atğm
2002 Mezunu
Bunu Yanıtla
Çağdaş UZUN

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

bizde olmasak nası geççek o sıkıcı askerlik be oğlum bak bi geldik bisiklet aldın arada fatura falan ödettiriyoruz senin için bunların hepsi. =)
Bunu Yanıtla
Serhat Ahmet ÖZDEMİR

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

insan devresinin görüşlerini nasıl desteklemez :) devrem sana aynen katılıyorum...kaç sular akıp gecer o kopruden...kaç defa güneş batar o pencerelerden...bizler yıllar once bırakıp gittik orayı..ama unutamıyoruz yine birbirimize donuyoruz...arkadaslarınızın kıymetini bilin ve her fırsatta gorusun :) şimdilik grubumuzun komando astegmeninden bu kadar :) daglar bizi bekler arkadaslar...
Bunu Yanıtla
nlgn

PERMALINK REPLY_BY_X_T
SEND_PRIVATE_MESSAGE 

way be hatçe döktrmşsn gne walla=)) hislendm bak şimdi ama şaka bi yana hakkaten özlüyorum..
Bunu Yanıtla

RSS Beslemesi - Bu tartışmaya abone ol

Üye Girişi:

Parolamı unuttum!

EFL Mania

heykell heykell tarafından Edirne Fen Lisesi öğrencileri arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yaratılmıştır.

EFL Mania © Sorun bildir | İletişim